Slide background

VAŠI ZADACI SU NAŠI ZADACI

Slide background

NAŠE VREME JE VAŠE VREME

Slide background

VAŠ CILJ JE NAŠ CILJ

Slide background

NAŠE BITKE SU VAŠE POBEDE

Slide background

Odbor savetnika

U cilju kreiranja i pružanja optimalne strategije za svakog klijenta pojedinačno, članovi Odbora savetnika kompanije ICP učestvuju u pojedinim projektima u skladu sa potrebama klijenata. Odbor savetnika kompanije International Communications Partners sastavljen je od stručnjaka koji nam pomažu da ostvarimo ciljeve klijenata.

Ivan<br />
Radovanović

Ivan
Radovanović

Ivan Radovanović

Svoje bogato novinarsko iskustvo sticao je u najstarijem srpskom dnevnom listu Politika u periodu od 1984. do 1989. godine, zatim u Borbi do 1992. godine, nakon čega je prešao u nedeljnik Vreme. U Vremenu je, kao i u Borbi, pratio je političku situaciju i bio izveštač sa ratišta u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni. Na poziv Slavka Ćuruvije 1996. godine prelazi u Dnevni telegraf, gde je vodio redakciju, a zajedno sa Draganom Bujoševićem i Ćuruvijom radio je na pokretanju Evropljanina. Nakon Ćuruvijinog ubistva napušta novinarstvo.

Na televiziji BK, posle petooktobarskih promena 2000. godine, radio je kao urednik informativnog programa. Godine 2001. osnovao je PR agenciju Olaf & McAteer sa partnerom Srđanom Đurićem.
Autor je romana „Ništa“ i „Kratka istorija života u mrtvom gradu“ objavljenih u izdanju Stubovi kulture. Koautor je bestselera „Peti oktobar – 24 časa prevrata“ pisanog sa Draganom Bujoševićem, glavnim i odgovornim Politike, u izdanju Medija centra.

Ivan Radovanović rođen je u Beogradu 1961. godine.