Slide background

VAŠI ZADACI SU NAŠI ZADACI

Slide background

NAŠE VREME JE VAŠE VREME

Slide background

VAŠ CILJ JE NAŠ CILJ

Slide background

NAŠE BITKE SU VAŠE POBEDE

Slide background

Odbor savetnika

U cilju kreiranja i pružanja optimalne strategije za svakog klijenta pojedinačno, članovi Odbora savetnika kompanije ICP učestvuju u pojedinim projektima u skladu sa potrebama klijenata. Odbor savetnika kompanije International Communications Partners sastavljen je od stručnjaka koji nam pomažu da ostvarimo ciljeve klijenata.

Ivan<br />Radovanović

Ivan
Radovanović

Radomir<br />Lazarević

Radomir
Lazarević

Vito<br />Giuzio

Vito
Giuzio

Ivan Radovanović

Svoje bogato novinarsko iskustvo sticao je u najstarijem srpskom dnevnom listu Politika u periodu od 1984. do 1989. godine, zatim u Borbi do 1992. godine, nakon čega je prešao u nedeljnik Vreme. U Vremenu je, kao i u Borbi, pratio je političku situaciju i bio izveštač sa ratišta u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni. Na poziv Slavka Ćuruvije 1996. godine prelazi u Dnevni telegraf, gde je vodio redakciju, a zajedno sa Draganom Bujoševićem i Ćuruvijom radio je na pokretanju Evropljanina. Nakon Ćuruvijinog ubistva napušta novinarstvo.

Na televiziji BK, posle petooktobarskih promena 2000. godine, radio je kao urednik informativnog programa. Godine 2001. osnovao je PR agenciju Olaf & McAteer sa partnerom Srđanom Đurićem.
Autor je romana „Ništa“ i „Kratka istorija života u mrtvom gradu“ objavljenih u izdanju Stubovi kulture. Koautor je bestselera „Peti oktobar – 24 časa prevrata“ pisanog sa Draganom Bujoševićem, glavnim i odgovornim Politike, u izdanju Medija centra.

Ivan Radovanović rođen je u Beogradu 1961. godine.

Radomir Lazarević

Radomir Lazarević je od 2010. godine advokat u Advokatskoj komori Beograda. Prethodno je bio predsednik Višeg trgovinskog suda u Beogradu (2005.-2009.), sudija Višeg trgovinskog suda u Beogradu (2002. – 2005.), sudija Trgovinskog suda u Beogradu, predsednik Privrednog suda u Beogradu (1994. – 1998.) sudija Okružnog privrednog suda u Beogradu ( 1986.-1994.) i sudija Trećeg opštinskog suda u Beogradu (1978. – 1986.)

Član je Izvršnog odbora Udruženja pravnika u privredi Srbije, Programskog saveta Centra za medijaciju u Beogradu. Povremeni, po pozivu je predavač na beogradskom Pravnom fakultetu i na Pravnom fakultetu Univerziteta Union u Beogradu. Arbitar je pri Privrednoj komori Srbije.

Radomir Lazarević rođen je 1952. godine u Beogradu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, 1976. godine položio pravosudni ispit i 2006. stručni ispit za stečajnog upravnika.

Vito Giuzio

Vito Đucio (Vito Giuzio) rođen je u Potenci (Potenza) 21. jula 1958. godine. Oženjen je dr. Inkoronatom Rinaldi (Incoronata Rinaldi) i otac je petoro dece.

Već godinama se bavi preduzetničkim poslovima i zauzimao je najviše pozicije kako na lokalnom tako i državnom nivou: bio je predsednik Upravnog odbora i zakoniti zastupnik firme E.Ma.S. Ambiente S.p.A., kasnije West Management Italia, koja je specijalizovana u obavljanju poslova čišćenja gradova na celoj teritoriji države; bio je potpredsednik Upravnog odbora Banca Mediterranea S.p.A. i Gruppo Banca Roma i bio je član Upravnog odbora sportskog društva “Potenza calcio Spa od 1990. do 1995. godine. Bio je osnivač preduzeća Antonio e Raffaele Giuzi srl, koje posluje od 1975. godine, u sektoru izgradnje stanova, industrijskih objekata i zaštite životne sredine, a zauzimao je funkciju rukovodioca za komercijalne poslove za Italiju i za inostranstvo sve do 1999. godine.

Na polju društvenog rada šest godina je bio regionalni predsednik i član Nacionalne direkcije AIRC-a (italijansko udruženje za istraživanje kancera); bio je član Upravnog Odbora Konzorcijuma “La Cittadella del Sapere” (Tvrđava znanja), osnovanog 1996. godine radi unapređenja i podsticanja ekonomskog i društvenog razvoja zone Sud della Basilicata (Južna Bazilikata). On je partner i osnivač preduzeća Luce Srl, za razvoj u sektoru obnovljivih energija kao i partner – saosnivač Sistema Rinova d.o.o., preduzeća koje posluje po srpskim zakonima, a koje je aktivno u razvoju i proizvodnji obnovljive energije iz izvora vodenih tokova.

Intenzivno je i stalno njegovo političko angažovanje učlanjenjem, od rane mladosti, u Omladinsku federaciju italijanskih komunista (FGCI); zauzimao je mesto gradskog sekretara DS-a od 2005. do 2007. godine; bio je član Regionalne Direkcije PC-a, PDS-a, DS-a a sve do danas i PD-a.