International Communications Partners ICP

VAŠI ZADACI SU NAŠI ZADACI

Business colleagues working on a laptop

NAŠE VREME JE VAŠE VREME

slide-5

VAŠ CILJ JE NAŠ CILJ

slide-4

NAŠE BITKE SU VAŠE POBEDE

Konsultanti

U cilju kreiranja i pružanja optimalne strategije u skladu sa potrebama klijenata na raspolaganju su nam experti iz raznih oblasti koji nam pomažu da ostvarimo ciljeve klijenata. Medijski savetnik kompanije International Communications Partners je Ivan Radovanović, a u zavisnosti od potreba klijenata podršku nam pružaju kompatibilne organizacije, javne ličnosti i drugi ugledni pojedinci.

Ivan Radovanović

Savetnik
Ivan Radovanović
Savetnik

Svoje bogato novinarsko iskustvo sticao je u najstarijem srpskom dnevnom listu Politika u periodu od 1984. do 1989. godine, zatim u Borbi do 1992. godine, nakon čega je prešao u nedeljnik Vreme. U Vremenu je, kao i u Borbi, pratio je političku situaciju i bio izveštač sa ratišta u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni. Na poziv Slavka Ćuruvije 1996. godine prelazi u Dnevni telegraf, gde je vodio redakciju, a zajedno sa Draganom Bujoševićem i Ćuruvijom radio je na pokretanju Evropljanina. Nakon Ćuruvijinog ubistva napušta novinarstvo.

Na televiziji BK, posle petooktobarskih promena 2000. godine, radio je kao urednik informativnog programa. Godine 2001. osnovao je PR agenciju Olaf & McAteer sa partnerom Srđanom Đurićem.
Autor je romana „Ništa“ i „Kratka istorija života u mrtvom gradu“ objavljenih u izdanju Stubovi kulture. Koautor je bestselera „Peti oktobar – 24 časa prevrata“ pisanog sa Draganom Bujoševićem, glavnim i odgovornim Politike, u izdanju Medija centra.

Ivan Radovanović rođen je u Beogradu 1961. godine.