International Communications Partners ICP

VAŠI ZADACI SU NAŠI ZADACI

Business colleagues working on a laptop

NAŠE VREME JE VAŠE VREME

slide-5

VAŠ CILJ JE NAŠ CILJ

slide-4

NAŠE BITKE SU VAŠE POBEDE

Naš tim

Naš tim zastupa međunarodne i domaće korporacije, državne institucije, neprofitne organizacije i pojedince. U interesu svojih klijenata uspešno omogućujemo plasiranje određenih sadržaja u ključnim štampanim i elektronskim medijima. Klijentima pomažemo i u vođenju plaćenih medijskih kampanja i kreiranju internet sajtova.

Kristina Vukanović

Direktor

Dragica Sergijević

Office Manager

Ivana
Radusin

Grafički dizajner

Mirjana Todorić

Account i PR Menadžer
Kristina Vukanović
Direktor

Kristina Vukanović je deo agencije International Communications Partners od 2009. godine, a na mesto direktora dolazi 2014. godine. Bila je konsultant u izgradnji strateške komunikacije i korporativnog identiteta mnogih klijenata. Učestvovala je u izradi marketinških i političkih kampanja u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Od 2010. do 2012. godine bila je stručni saradnik marketinške agencije „EuroRSCG Belgrade”. Od 2008. do 2009. godine radila je kao organizator i PR menadžer prvog ekološkog fonda u Srbiji „Ecotopia” i PR menadžer dnevnih novina „Borba“.

Do 2009. godine bavila se novinarstvom. Pet godina svoje medijske karijere, provela je radeći na televiziji Sudio B. Bila je urednik i voditelj vesti i najgledanijih dnevnih emisija „Beograde dobro jutro“ i „Beograde dobar dan“. Bavila se i istraživačkim novinarstvom kao autor emisija kolažnog tipa. 2003. godine bila je PR Manager muzičkog festivala „Ovo je moj grad”.

Po zanimanju je diplomirani ekonomista za finansije bankarstvo. Tečno govori engleski jezik.

kristina.vukanovic@icp-co.com

Dragica Sergijević
Office Manager

Dragica Sergijević je deo agencije ICP od 2014. godine gde je zadužena za administrativne poslove, organicaziju sastanaka, koordinaciju imeđu internih i eksternih saradnika prilikom realizacije projekata, komunikaciju sa klijentima, kao i za pripremu dokumentacije prilikom učestvovanja na tenderu. Tečno govori engleski jezik.

dragica.sergijevic@icp-co.com

Ivana Radusin
Grafički dizajner

Ivana Radusin od 2013. godine deo je agencije International Communications Partners.
Svoje bogato grafičko iskustvo sticala je radeći u Pertini toys kompaniji, X Press – marketinškoj agenciji, Bel PakI – štampariji. Radila je kreativna rešenja i vizuelni identitet za brojne klijene: Rakija bar, Food Land, Smart Co, Marketing architect advertising, Art Décor, Ecotopia….

Učestvovala je u izradi brojnih grafičkih rešenja za marketinške i političke kampanje. Prepoznatljiva po uvek elegantnim i jednostavnim, vizuelno komunikativnim rešenjima.

Po zanimanju je inžinjer tehnologije za grafički dizajn. Tečno govori engleski jezik.

ivana.radusin@icp-co.com

Mirjana Todorić
Account i PR menadžer

Mirjana Todorić je u agenciji International Communications Partners od 2015. godine, na poziciji Account i PR menadžer. Deset godina je sticala iskustvo na televizijama B92 i Studio B. Radila je kao novinar, reporter, autor i urednik nekoliko emisija i specijala, a poslednje četiri godine svoje televizijske karijere je uređivala i vodila jutranji program na Studiju B. Iskustvo u PR-u sticala je radeći kampanje za veliki broj sajmova, festivala, muzičara, kulturnih i modnih događaja.

Po zanimanju je diplomirani novinar i menadžer masovnih medija. Govori engleski jezik.

mirjana.todoric@icp-co.com